Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Οπα Οπα, έρχεται.
Η έρευνα που θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου, υπογράφεται από βουλευτές 10 χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης με έδρα το Στρασβούργο. Εδώ μπορείτε να την διαβάσετε. Δεν υπάρχει -φυσικά- ούτε μια ελληνική υπογραφή! Εδώ μπορείτε να δείτε τα μέλη της ελληνικής επιτροπής - μούγκα στη στρούγκα. Μεταξύ αυτών είναι και η λαλίστατη, κατά τα άλλα, κυρία Λιάνα Κανέλλη!

Επειδή από τα ελληνικά μέσα δε θα βρείτε το πρωτότυπο κείμενο σας το παραθέτω στα αγγλικά. Μήπως θα μπορούσε κάποιος, -ακούς Mozart? εγώ δεν μπορώ. Πάω για τσίπουρα!- , να το μεταφράσει στα ελληνικά;

The parliament motion was introduced by Dr. Wolfgang Wodarg, former SPD Member of the German Bundestag and now Chairman of the European Parliament Health Committee. Wodarg is a medical doctor and epidemiologist, a specialist in lung disease and environmental medicine, who considers the current “pandemic” Swine Flu campaign of the WHO to be “one of the greatest medicine scandals of the Century.”[1]
The text of the resolution just passed by a sufficient number in the Council of Europe Parliament says among other things, “In order to promote their patented drugs and vaccines against flu, pharmaceutical companies influenced scientists and official agencies, responsible for public health standards to alarm governments worldwide and make them squander tight health resources for inefficient vaccine strategies and needlessly expose millions of healthy people to the risk of an unknown amount of side-effects of insufficiently tested vaccines. The “bird-flu”-campaign (2005/06) combined with the “swine-flu”-campaign seem to have caused a great deal of damage not only to some vaccinated patients and to public health-budgets, but to the credibility and accountability of important international health-agencies.”[2]
The Parliamentary inquiry will look into the issue of „falsified pandemic“ that was declared by WHO in June 2009 on the advice of its group of academic experts, SAGE, many of whose members have been documented to have intense financial ties to the same pharmaceutical giants such as GlaxoSmithKline, Roche, Novartis, who benefit from the production of drugs and untested H1N1 vaccines. They will investigate the influence of the pharma industry in creation of a worldwide campaign against the so-called H5N1 “Avian Flu”  and H1N1 Swine Flu. The inquiry will be given “urgent” priority in the general assembly of the parliament.
In his official statement to the Committee, Wodarg criticized the influence of the pharma industry on scientists and officials of WHO, stating that it has led to the situation where “unnecessarily millions of healthy people are exposed to the risk of poorly tested vaccines,” and that, for a flu strain that is “vastly less harmful” than all previous flu epidemics.
Wodarg says the role of the WHO and its the pandemic emergency declaration in June needs to be the special focus of the European Parliamentary inquiry. For the first time, the WHO criteria for a pandemic was changed in April 2009 as the first Mexico cases were reported, to make not the actual risk of a disease but the number of cases of the disease basis to declare “Pandemic.” By classifying the swine flu as pandemic, nations were compelled to implement pandemic plans and also the purchase swine flu vaccines. Because WHO is not subject to any parliamentary control, Wodarg argues it is necessary for governments to insist on accountability. The inquiry will also to look at the role of the two critical agencies in Germany issuing guidelines on the pandemic, the Paul-Ehrlich and the Robert-Koch Institute.
  

6 σχόλια:

  1. Παραθέτω μεταφρασμένο το σχετικό κείμενο από την ιστοσελίδα του Δρ Wolfgang Wodarg, πρώην μέλους του SPD της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής και νυν προέδρου της επιτροπής υγείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
    O Wodarg είναι ιατρός και επιδημιολόγος, ειδικός σε ασθένειες των πνευμόνων και την περιβαλλοντική ιατρική, ο οποίος θεωρεί την εκστρατεία του ΠΟΥ για την "πανδημία" της γρίπης των χοίρων ως "ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του αιώνα."

    Στην ιστοσελίδα του http://www.wodarg.de/english/2948146.html αναφέρει:
    "Οι φαρμακευτικές εταιρείες για να προωθηθήσουν τα πατενταρισμένα φάρμακα και εμβόλια κατά της γρίπης, επηρέασαν επιστήμονες και επίσημους οργανισμούς, υπεύθυνους για τη δημόσια υγεία να κινητοποιήσουν τις κυβερνήσεις σ΄όλον τον κόσμο και να τις κάνουν να σπαταλήσουν πόρους για αναποτελεσματικές στρατηγικές εμβολιασμών και να εκθέσουν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιών ανθρώπων στον κίνδυνο αγνώστου αριθμού παρενεργειών ανεπαρκώς δοκιμασμένων εμβολίων.

    Οι εκστρατείες για την «γρίπη των πτηνών" (2005/06) σε συνδυασμό με την εκστρατεία για τη «γρίπη των χοίρων" φαίνεται να έχουν προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό ζημιά όχι μόνον σε μερικούς από τους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν και στους προϋπολογισμούς των κρατών, αλλά και στην αξιοπιστία και την λογοδοσία σημαντικών διεθνών οργανισμών υγείας.

    Το Συμβούλιο της Ευρώπης και τα κράτη-μέλη θα πρέπει να ζητήσουν άμεσες έρευνες και τις συνέπειες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
    Ο ορισμός απειλητικής πανδημίας δεν πρέπει να επηρεάζεται από αυτούς που εμπορεύονται φάρμακα.

    Συνεχίζεται στο επόμενο σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Συνέχεια από προηγούμενο σχόλιο)

    Όταν τον Απρίλιο του 2009 ανακοινώθηκαν εσπευσμένα μερικές εκατοντάδες συνήθη κρούσματα γρίπης στην πόλη του Μεξικού ως η αρχή μιας νέας απειλητικής πανδημίας, οι επιστημονικές ενδείξεις για αυτήν την κρίση ήταν λιγοστές.

    Παρ΄ όλα αυτά, ξεκίνησε αμέσως μια ιστορία επείγουσας κατάστασης σ΄όλο τον κόσμο, η οποία διαδόθηκε με ιδιαίτερο οίστρο από τα κινδυνολογούντα μέσα μαζικής ενημέρωσης και νομιμοποιήθηκε από την κήρυξη πανδημίας από τον ΠΟΥ, τον οργανισμό που είναι ο παγκόσμιος οργανισμό για την επιδημολογική επιτήρηση.

    Και όλο αυτό, μολονότι τα προγράμματα εμβολιασμού κατά της γρίπης αποτελούν ήδη ρουτίνα στις περισσότερες χώρες.
    Είναι πάγια τακτική να λαμβάνονται υπόψη όλες οι αναμενόμενες ποικιλίες των ιών της γρίπης ώστε να προκύπτει ένα καλά προσαρμοσμένο πολυδύναμο εμβόλιο.
    Όμως, με την εμφάνιση των κρουσμάτων στο Μεξικό, ο ΠΟΥ σε συνεργασία με ορισμένες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και τους επιστήμονές τους επανοπροσδιόρισαν τον ορισμό της πανδημίας και χαμήλωσαν το όριο συναγερμού.

    Τα νέα αυτά πρότυπα ανάγκασαν τους πολιτικούς στα περισσότερα κράτη να αντιδράσουν άμεσα και να υπογράψουν εμπορικές συμφωνίες για πρόσθετα και νέα εμβόλια κατά της «γρίπης των χοίρων» και να δαπανήσουν δισεκατομμύρια δολάρια για να ανταποκριθούν σε αυτό το ανησυχητικό σενάριο που προωθούσαν η Big Pharma, τα μέσα ενημέρωσης και ο ΠΟΥ.
    Από τις αρχές Απριλίου του 2009 ήταν σαφές ότι αναμενόταν ένας νέος συνδυασμένος ιός γρίπης, όπως συνέβαινε σχεδόν κάθε χρόνο πριν.

    Από τα πρώτα κρούσματα στο Μεξικό ήταν, επίσης, προφανές, ότι αυτός ο νέος υπότυπος ιού της γρίπης ήταν λιγότερο βλαπτικός από ό,τι τα προηγούμενα έτη.

    Παρ'όλα αυτά, η «εκστρατεία για τη γρίπη των χοίρων" μονοπωλούσε τα προγράμματα των τηλεοράσεων, τις εφημερίδες, τις υγειονομικές υπηρεσίες, τα ασθενοφόρα και τα νοσοκομεία.

    Ποτέ άλλοτε δεν είχε διεξαχθεί τόσο ενδελεχής και εκτεταμένη έρευνα για ίχνη ενός ιού.

    Επί πλέον, πολλές περιπτώσεις θανάτων που τύχαινε να συμπίπτουν με θετικές ενδείξεις για τον ιό H1N1 αποδίδονταν στην «γρίπη των χοίρων» και χρησιμοποιήθηκαν για να εντείνουν τον φόβο.

    Επιπλέον, έχει αποδειχθεί, ότι τουλάχιστον το ένα τρίτο του πληθυσμού ηλικίας άνω των 60 είχε ανοσία, λόγω της γρίπης στο δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα.

    Η φετεινή επιδημία γρίπης, η "πανδημία", ήταν ανακούφιση για την παγκόσμια υγεία, συγκρινόμενη με τις συνέπειες από τη γρίπη τα περασμένα χρόνια.

    Η περίοδος κρουσμάτων γρίπης στην Αυστραλία η οποία έχει ήδη παρέλθει μαζί με το χειμώνα στη χώρα αυτή, έχει δώσει πρόσθετα στοιχεία ότι η προσβολή με τη "γρίπη των χοίρων" προστατεύει από άλλους πιο επικίνδυνους τύπους ιών.

    Εν τούτοις, παρατηρούμε ότι το φιάσκο της πανδημίας της «γρίπης των πτηνών» εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για την προώθηση επικίνδυνων εμβολίων.

    Τα θύματα ανάμεσα στα εκατομμύρια ανθρώπων που εμβολιάστηκαν χωρίς λόγο πρέπει να προστατευτούν από τα κράτη τους και ανεξάρτητες επιστημονικές αναφορές θα πρέπει να δώσουν στοιχεία και διαφάνεια για τα ΕΘΝΙΚΑ και-ενδεχομένως-και ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια ευχαριστώ Άγη Γήος. Καλή χρονιά και εύχομαι ο καπνός να σε οδηγήσει σπίτι σου.
    Σε αναγορεύω σε επίτιμο μέλος του blog και θα διαγράψω πάραυτα τον Mozart. (Όχι τον συνθέτη, τον άλλον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι ακόμα.
    Η αίτηση διεξαγωγής έρευνας δεν έγινε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά από το Συμβούλιο της Ευρώπης του Στρασβούργου. Το οποίο δεν έχει σχέση με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Βρυξελλών. Το Συμβούλιο της Ευρώπης απαρτίζεται από εθνικές αντιπροσωπείες βουλευτών όλων των κρατών της Ευρώπης και όχι μόνον της ΕΕ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την αίτηση την υπογράφουν και 2 Τούρκοι βουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης να πώ ότι ο Codehealth συμφωνεί με τα συγκεκριμένα γραφόμενα του Wodarg, αλλά όχι με άλλες αιτιάσεις του περί παρασκευής εμβολίων από καρκινικές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως επίτιμο μέλος του μπλογκ παρεμβαίνω υπέρ του mozartpill.
    Μπορεί να αργεί, αλλά οι συνθέσεις του είναι μοναδικές. Οι καλλιτέχνες χρειάζονται έμπνευση για να δημιουργήσουν. Αξίζει να περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή