Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ!

Πέραν της πρόσφατης υποβολής παντός μαθητού σε πολλαπλές ιατρικές εξετάσεις (καρδιολόγος, οδοντίατρος, οφθαλμίατρος) απλά για εγγραφή στην Α δημοτικού (μην σκεφτήτε ότι βέβαια αυτό γίνεται για την φροντίδα της υγείας των παιδιών μας αλλά για το πολυπόθητο χαρτάκι που γεμίζει τις τσέπες κράτους και ειδικών ιατρών) τώρα πλέον για να βάλει κάποια κυρία το θείο κορμάκι της σε μια πισίνα και να πλατσουρίζει χαρούμενα στο γαλαζοπράσινο χλωριωμένο νεράκι χρειάζεται χαρτί από τις εξής ειδικότητες: δερματολόγο, καρδιολόγο, παθολόγο και επίσης ...γυναικολόγο! Η βασική προστασία στην πισίνα βασίζεται στο πανίσχυρο χλώριο στο οποίο τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί, ακόμα και νέες απειλές όπως ιοί Η1Ν1, Η5Ν1, δεν μπορούν να αντισταθούν πχ στην χλωρίνη ΚΛΙΝΕΞ όπως παρουσιάζεται σε μιά καινούργια διαφήμιση-την οποία μάλιστα στηρίζει μια επιστημονική εταιρεία Το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (η ερώτηση είναι, πότε πρόλαβαν να γίνουν μελέτες με την χλωρίνη ΚΛΙΝΕΞ και το Η1Ν1/γρίππη των χοίρων;). Κάθε άνθρωπος με μέση νοημοσύνη αναρωτιέται γιατί να χρειάζονται τόσα χαρτάκια από γιατρό αφού υπάρχει το πανίσχυρο χλώριο! Ακόμη ας υποθέσουμε ότι μια γυναίκα όταν την εξετάζει ο γυναικολόγος είναι καθαρή και δεν έχει πχ κολπίτιδα την οποία θεωρητικά μπορεί να μεταδόσει σε άλλους πλατσουρίζοντες και έτσι παίρνει το καθαρό χαρτάκι και μπορεί να τσαλαβουτήσει στο νερό με τις ευλογίες των ιατρών. Μετά από λίγες μέρες αν εμφανίσει θεωρητικά κολπίτιδα θα μπορεί να την μεταδόσει, άρα τι θα γίνεται, θα παίρνει κάθε μέρα χαρτάκι από γυναικολόγο? Αγαπητοί μου, τα πιστοποιητικά αυτά δεν έχουν άλλη ουσία από να ταλαιπωρούν υγιείς ανθρώπους και να τους αδειάζουν τις τσέπες-έτσι χαρίζουν πολλά ευρώ στις ιατρικές συντεχνίες και με τέτοια πληθώρα γιατρών που υπάρχει πως θα αποκτήσουν οι άνθρωποι τις προς το ζην βίλες και τις γυαλιστερές Μερσεντές!
Η πιθανότητα να μεταδοθεί μια επικίνδυνη λοίμωξη είναι πολύ μικρή όταν η πισίνα είναι ποτισμένη με τη δέουσα ποσότητα χλωρίου, έτσι η ιερά πολλαπλή ιατρική εξέταση πριν από τη βουτιά είναι απάιτηση 1)των ανευθυνο-υπεύθυνων ανθρώπων της πισίνας και 2) της επεκτεινόμενης επι παντός επιστητού απολυταρχίας της υγείας. Στο μέλλον ο βασανισμένος πολίτης πέραν των αμύθητων ποσών που θα του αρπάζουν οι φοροεισπράκτορες του κράτους θα του αρπάζουν επίσης μεγάλα ποσά πολλοί και διαφορετικοί γιατροί, "δι' ασήμαντον αφορμήν", ως απόδειξη ότι απλά αναπνέει. Μάλιστα μελλοντικά πιστεύω ότι θα αποκτήσουν εξίσου σημαντικό ρόλο και οι ψυχίατροι έτσι ώστε να μπορεί να βεβαιώσει ένας ειδικός ψυχικής υγείας ότι πχ μπορείς να τσαλαβουτάς σε γάργαρο ή στάσιμο νεράκι χωρίς υποτίθεται να αποπειραθείς να πνίξεις τον εαυτό σου ή να στραγγαλίσεις έναν άλλον καλοκάγαθο και ήρεμο λουόμενο.

1 σχόλιο:

  1. Την τελευταία φορά που μπήκα σε πισίνα, είχε τόσο χλώριο που βγήκα με καούρες. Πεδίο δόξης λαμπρόν για τους γιατρούς μας να συνταγογραφούν φάρμακα γαστροπροστασίας. Πώς τους ξέφυγε τους μπαγάσες; Φαντάσου σκηνικό: σε κάθε πισίνα να καραδοκεί (ωρομήσθιος) γιατρός με το μπλοκάκι στο χέρι και με το που βγαίνεις να σου κόβει συνταγή! Ως γνωστόν η πρόληψη σώζει (τους γιατρούς από την ανεργία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή