Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Δε θέλω να πω Πολλά για τους Arcade Fire και τον τελευταίο του δίσκο Suburb, το οποίο είναι μάλλον το καλύτερό τους και αυτό που δέχτηκε τις σκληρότερες κριτικές.Απλώς θα ήθελα να εστιάσω την προσοχή μου σε ένα διαμάντι του δίσκου, το Sprawl II. Είναι απλά το καλύτερο χορευτικό της νέας χιλιετίας.  Δεν είναι τυχαίο ότι αναρτώ τη live εκτέλεση του sprawl, επειδή θέλω να δείτε τη χαρά της Regina επί σκηνής. Και να χαρείτε και σεις με τη φυσικότητα αυτής της γυναίκας. Οι Arcade fire δεν είναι rock. Οι υποθέσεις που έχουν να διαχειριστούν είναι πολύ σοβαρές για να δεσμεύονται από τίτλους. Όπως π.χ. η σωτηρία της ψυχής μας. Ξεκοιλιάστε τις προκαταλήψεις σας και απολαύστε τους. Έτσι κι αλλιώς πάντα λίγοι θα είμαστε. Έστω και αν γεμίζουμε στάδια.
ΥΓ1: Το βίντεο βλέπεται σε full screen (φεύγετε με Escape).
 ΥΓ2: Κάποιος κακοήθης χθες διέκρινε ομοιότητες με τους Blondie. Κάτι είπε ότι είναι ξεπατίκωμα του Heart of Glass. Αφού υποκλήθηκα στις γνώσεις του και στη διακριτική του ικανότητα, του τόνισα ότι είναι καλύτερα να μιμείσαι τους Blondie παρά τη Lady GaGa (φτου φτου γαμώτο). Επίσης δεν πρέπει να θίγει τη μεγαλύτερη κυρία-πουτάνα της σύγχρονης ποπ. Όπως και νάχει, οι σωστές επιρροές κάνουν τους σωστούς ανθρώπους.

ΥΓ3: Τα λόγια να τα βρείτε μόνοι σας. Κάντε κα΄τι και σείς. Όλα έτοιμα τα θέλετε.

1 σχόλιο:

  1. Δείτε και τη ματιά του Terry Gilliam στο http://www.youtube.com/watch?v=0L6ZFhZVOx0&feature=channel και προσέξτε κοντά στο 1:00 λεπτό την αρχή του αισθησιακού χορευτικού λικνίσματος της Régine Chassagne. Επίσης δείτε από την ίδια συναυλία, δια (κάμερα) χειρός Terry Gilliam ,πόσο παραπέμπει στην σκηνή του Imaginarium of Doctor Parnassus. Τυχαίο; Ετοιμάστε τις μάρκες σας , η παράσταση αρχίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή