Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και  όπως μου ευχήθηκε κάποιος φίλος, "να πάθετε αυτό που επιθυμείτε". Κλείνουμε την χρονιά με ένα από τα νέα ελπιδοφόρα συγκροτήματα των ΗΠΑ, τους Crystal Stilts και το Sugarbaby. Χαρείτε την κοπέλα που αρχίζει από αριστερά. Ευτυχώς για την ζωή, μερικές  γυναίκες είναι πιο προικισμένες από τις άλλες. ΤΑΛΕΝΤΟ!

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

THE PAINS OF BEING PURE AT HEART

Η μουσική συνεχίζει ερήμην μας. Ευτυχώς. Η νέα ελπίδα λέγεται "the pains of being pure at heart" και ακούμε δύο κιθαριστικά διαμαντάκια, τα This love is fucking right και Young adult friction. Το μπάσο θυμίζει Wedding present, η κιθάρα και η φωνή Dream syndicate, δηλαδή οι καλύτερες επιρροές για ένα συγκρότημα.
Όσο και αν προσπαθούν οι παραγωγοί του πλαστικού μιντιακού ήχου να εξαφανίσουν τις κιθάρες, να λειαίνουν τις γωνίες και να εμβολιάσουν την νέα γενιά με μουσικά σκουπίδια, κάποιοι θα τους αγνοούν και θα κάνουν πάντα την δουλειά τους σωστά και καθαρά. Όπως οφείλουν να κάνουν πάντα οι νέοι.



Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ

Φορολογώντας την τεράστια περιουσία της εκκλησίας οι φόροι για τους πολίτες θα μειωνόταν αισθητά και το κρατικό έλλειμμα θα μηδενιζόταν. Bοηθήστε αυτή την κίνηση με μία απλή υπογραφή δίνοντας μόνο το όνομα και το email σας!

DO THEY KNOW IT'S CHRISTMAS TIME AT ALL?



Το Νοέμβριο του 1984, ο Bob Geldof των Boomtown Rats και ο Midge Ure των Ultravox, μάζεψαν την αφρόκρεμα της Βρετανικής pop και τραγούδησαν το Do they know it's Christmas. Τα έσοδα από τις πωλήσεις δόθηκαν στην πεινασμένη Αιθιοπία. Το τραγούδι έγινε Νο 1 μέσα σε μία εβδομάδα και παρέμεινε στην κορυφή των charts για άλλες 4 εβδομάδες. 

Πέραν της σημαντικής αγαθοεργής πρόθεσης, ανέδειξε για ακόμη μία φορά την συνθετική επάρκεια των Άγγλων καλλιτεχνών, οι οποίοι μέσα σε 24 ώρες σκάρωσαν ένα τραγούδι διαμάντι. Σφικτή σύνθεση, ωραία μελωδία, χωρίς σιρόπια και κορώνες. Ωραία παιδιά, όμορφα κορίτσια, χαλαροί και ενωμένοι για ένα σκοπό, όσο αφελής και αν ήταν η μέθοδός τους. Μέλη των U2, Spandau Ballet, Duran Duran, Heaven 17, Bananarama, Big Country, ο Paul Young, ο Paul Weller, ο Sting έδωσαν το παρόν τραγουδώντας ένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών. Πλήρης αντίστιξη με την τραγουδιστική μαλθακότητα του We are the world, που κυκλοφόρησαν το 1985 Αμερικάνοι καλλιτέχνες, πάλι με πρόσχημα τον μεγάλο σκοπό της καταπολέμησης της πείνας στην Αφρική.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ



Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μου γίνονται σχετικά με τη νέα γρίπη είναι "μα για να κηρύξουν συναγερμό οι επικεφαλείς των διεθνών οργανισμών υγείας κάτι ξέρουν. Εξ' ορισμού είναι άνθρωποι μορφωμένοι και ουδέτεροι. Δεν είναι θέμα συμφερόντων. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ανήκουν σε κάποια εταιρεία. Απλώς είναι υποχρεωμένοι να βαράν καμπανάκια με τον πρώτο ορατό κίνδυνο. Τι ήθελες δηλαδή να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια; Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε."

Ε λοιπόν, πράγματι. Ένας απ' αυτούς πράγματι γαϊδουρόδεσε. Η μέχρι προσφάτως διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC, το ΚΕΕΛΠΝΟ των ΗΠΑ), διορίστηκε υπεύθυνη του τμήματος εμβολίων της Merck. Υπενθυμίζουμε ότι τα CDC μαζί με τον WHO (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), ήταν οι δύο οργανισμοί που προέβλεψαν ότι η νέα γρίπη θα σκορπίσει τον θάνατο και ότι το μόνο μέσο προστασίας είναι ο άμεσος εμβολιασμός. Τα παράκάτω δεν τα ξαναλέμε. Τα έχουμε πει και ξαναπεί από τις σελίδες αυτού του μπλογκ, το οποίο ήταν το μοναδικό που εμπεριστατωμένα και νηφάλια  υποστήριξε ότι η νέα γρίπη είναι μία μεθοδικά οργανωμένη φούσκα υγειονομικής τρομοκράτησης με σκοπό την μεταφορά χρημάτων από τα δημόσια ταμεία των κρατών στα ταμεία των ιδιωτικών εταιρειών.

Όπως φαίνεται λοιπόν από την παραπάνω είδηση, οι μεγάλοι υγειονομικοί οργανισμοί και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες συνδέονται με περιστρεφόμενες πόρτες! Τώρα θα μου πείτε ότι είμαι αναχρονιστικός και εκτός τόπου. Όλα επιτρέπονται στον καπιταλισμό. Η κυρία έκανε πολύ καλά τη δουλειά της στα CDC, το εκτίμησαν στην Merck και την πήραν στην δούλεψή τους. Τι σκας; 

Ο καπιταλισμός αγαπητοί μου είναι το καλύτερο σύστημα στην πράξη. Αυτό όμως ουδόλως σημαίνει ότι αυτορυθμίζεται και ανταμείβει τους καλύτερους. Στον καπιταλισμό πάνε μπροστά όσοι κάνουν τις καλύτερες συμφωνίες, οι οποίες συνήθως γίνονται εις βάρος των μη εχόντων. Όλοι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε: να περάσουμε από τους μη έχοντες στους έχοντες και όποια ηθική αξία καταπατηθεί κατά την μετάβαση γίνεται αργότερα κρεμαστάρι και ωραία ανάμνηση για να την μνημονεύουμε όταν πίνουμε ουίσκι με αντίστοιχους σαλταδόρους. Η επίκληση της ηθικής μεταξύ ανήθικων είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Άλλωστε ... "όλοι για τον Σοσιαλισμό παλεύουμε σύντροφοι", που είχε πει και ο Γιάννος. 

Και άσε τον από κάτω μου να αφρίζει για τα 15.500.000 εμβόλια μου μας περίσσεψαν. By the way, η Ισπανία όταν αγόρασε τα εμβόλια είχε και ρήτρα επιστροφής στο συμβόλαιο αγοράς, σε περίπτωση που της μείνουν αμανάτι. Εμείς (γιατί δεν) είχαμε; Όχι τίποτα άλλο. Θα μας περίσσευαν και 150 εκατομμυριάκια για να πληρώσουμε τους χαραμοφάηδες του ΟΛΠ και του ΟΤΕ που θα βγουν στα 45 τους με εθελούσια έξοδο. Μήπως σκέφτηκε κανείς ότι θα έπρεπε να τους υποχρεώσουν σε αναγκαστική μετάταξη σε άλλους τομείς του δημοσίου, με 1200 ευρώ τον μήνα, όπως παίρνουν οι περισσότεροι υπάλληλοι του δημοσίου; Άντε και άλλα 200 πλασματικές υπερωρίες! Όσο σκέφτομαι ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ θα βγουν στο δρόμο ανεμίζοντας κόκκινες σημαίες, τραγουδώντας Θοδωράκη, καταλαμβάνοντας δρόμους και Υπουργεία για να υπερασπιστούν αυτούς τους "εργαζόμενους", δεν μπορώ παρά να συμβάλω και εγώ με ένα σύνθημα: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ

Τελικά είχαμε ως χώρα παραγγείλει 16 εκατομμύρια εμβόλια-απίστευτο νούμερο-και δεν γνωρίζω ποιοί ήταν οι σύμβουλοι του κου Αβραμόπουλου που τον εξώθησαν στην απόφαση αυτή, ένα τεράστιο κόστος σε μια οικονομικά δύσκολη εποχή για την χώρα.Επειδή όμως η φούσκα της γρίπης ξεφουσκώνει και επειδή έχουν εμβολιασθεί εξαιρετικά ολίγοι άνθρωποι στη χώρα αυτή (περίπου 300.0000) τα υπόλοιπα εμβόλια αν δεν πουληθούν (τρέμετε αθώα μπράτσα και πισινοί!)μάλλον θα διοχετευθούν για τον εμβολιασμό της πανίδας και της χλωρίδας της χώρας, εξάλλου ας είναι και κάποια ζώα εμβολιασμένα μια και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα εμφανισθεί και η γρίπη της αλεπούς, του ασβού και της νυφίτσας. Είναι απλά ζήτημα χρόνου. Καημένα ζωάκια τι έχετε να πάθετε. Όμως μπράβο στον CODEHEALTH που έχει μιλήσει ουσιαστικά και προφητεύσει εδω και πολύ καιρό το τι θα γινόταν με την υπόθεση γρίπη των χοίρων-που στη συνέχεια έγινε γρίπη Η1Ν1-για να μην σταματήσουμε την κατανάλωση χοιρινού-όπως την πανδημία γρίπης του 1918 την είπανε ισπανική γρίπη για να απόκρύψουν από την τότε οικονομικά δυστυχούσα ανθρωπότητα (όπως και σήμερα αλλά ίσως τότε ήταν ακόμη χειρότερα από κάθε άποψη) ότι η επιδημία του 1918 γεννήθηκε μέσα στα χαρακώματα του Α παγκοσμίου πολέμου και δεν είχε καμμία σχέση με την Ισπανία. Φανταστήτε μάλιστα τι θα γίνει στο μέλλον αν έχουμε συνδυασμούς γρίπης πουλερικών και χοίρων και ότι δεν θα μπορεί πλέον να πραγματωθεί σε μελλοντικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι η συνάντηση πιάτου γεμιστής γαλοπούλας με πιάτο χοιρινού φρικασέ!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑ ΖΕΙΣΕΙ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ

Και ο Σιδηροπαυλος χωρίστρα είχε.

ΒΛΑΣΗΣ ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ




Υπάρχουν οι άλλοι, και ο Βλάσης

object width="425" height="344">

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ



Δεν αντέχω θα το μπουμπουνίσω. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Αμερικάνικου Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων, οι θάνατοι από τη νέα γρίπη κορυφώθηκαν πριν δύο-τρεις εβδομάδες, χωρίς ποτέ να καταφέρουν να φτάσουν τους περυσινούς θανάτους. Και όμως, φέτος είναι που μας έσυραν χειροπόδαρα να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε από τη "νέα
μάστιγα". Πέρυσι τους ξέφυγε; Η επίσημη υγειονομική αντίδραση οφείλει να είναι ανάλογη του μεγέθους της απειλής. Από το blog αυτό δεν κινδυνολογήσαμε, δε συνομωσιολογήσαμε, δεν παρουσιάσαμε καραγκιόζηδες ουφολόγους να αναγγέλλουν την εξάλειψη του ανθρώπινου είδους. Παραθέσαμε στοιχεία και μόνο στοιχεία. Θα ήθελα πολύ να δω τα επιστημονικά στοιχεία που δικαιολογούν την προσχεδιασμένη φετινή εμβολιαστική υστερία. Δείτε την εικόνα. Μία εικόνα χίλιες λέξεις και δισεκατομμύρια ευρώ χαμένα για τους πολλούς και κερδισμένα από τους λίγους.





Κρατείστε αυτήν την εικόνα επειδή η νέα γραμμή άμυνας των απολογητών του ζόφου θα είναι : "σωθήκαμε επειδή προλάβαμε και εμβολιαστήκαμε". Λάθος. Στις αρχές του Νοέμβρη δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί ούτε το 1% των Αμερικάνων. Αν λάβουμε υπ' όψη ότι η ανάπτυξη της ανοσίας από το εμβόλιο παίρνει 3 εβδομάδες, πορίζεται ότι η μικρή θνητότητα από τη νέα γρίπη, σε σχέση με την παλιά, οφείλεται εξ' ολοκλήρου στη περιορισμένη επικινδυνότητά της.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ



Ο codehealth για δυο τρεις βδομάδες δε θα μπορεί να ενημερώνει το blog λόγω φόρτου εργασίας και πολύ πιεστικών παραδοτέων. Ελπίζω (!!) ότι το Χερουβείμ και ο Mozart θα φιλοτιμηθούν να γράψουν και να αναπληρώσουν το κενό. Σας αφήνω με κάτι γαλήνιο και ήρεμο: