Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ



Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μου γίνονται σχετικά με τη νέα γρίπη είναι "μα για να κηρύξουν συναγερμό οι επικεφαλείς των διεθνών οργανισμών υγείας κάτι ξέρουν. Εξ' ορισμού είναι άνθρωποι μορφωμένοι και ουδέτεροι. Δεν είναι θέμα συμφερόντων. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ανήκουν σε κάποια εταιρεία. Απλώς είναι υποχρεωμένοι να βαράν καμπανάκια με τον πρώτο ορατό κίνδυνο. Τι ήθελες δηλαδή να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια; Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε."

Ε λοιπόν, πράγματι. Ένας απ' αυτούς πράγματι γαϊδουρόδεσε. Η μέχρι προσφάτως διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC, το ΚΕΕΛΠΝΟ των ΗΠΑ), διορίστηκε υπεύθυνη του τμήματος εμβολίων της Merck. Υπενθυμίζουμε ότι τα CDC μαζί με τον WHO (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), ήταν οι δύο οργανισμοί που προέβλεψαν ότι η νέα γρίπη θα σκορπίσει τον θάνατο και ότι το μόνο μέσο προστασίας είναι ο άμεσος εμβολιασμός. Τα παράκάτω δεν τα ξαναλέμε. Τα έχουμε πει και ξαναπεί από τις σελίδες αυτού του μπλογκ, το οποίο ήταν το μοναδικό που εμπεριστατωμένα και νηφάλια  υποστήριξε ότι η νέα γρίπη είναι μία μεθοδικά οργανωμένη φούσκα υγειονομικής τρομοκράτησης με σκοπό την μεταφορά χρημάτων από τα δημόσια ταμεία των κρατών στα ταμεία των ιδιωτικών εταιρειών.

Όπως φαίνεται λοιπόν από την παραπάνω είδηση, οι μεγάλοι υγειονομικοί οργανισμοί και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες συνδέονται με περιστρεφόμενες πόρτες! Τώρα θα μου πείτε ότι είμαι αναχρονιστικός και εκτός τόπου. Όλα επιτρέπονται στον καπιταλισμό. Η κυρία έκανε πολύ καλά τη δουλειά της στα CDC, το εκτίμησαν στην Merck και την πήραν στην δούλεψή τους. Τι σκας; 

Ο καπιταλισμός αγαπητοί μου είναι το καλύτερο σύστημα στην πράξη. Αυτό όμως ουδόλως σημαίνει ότι αυτορυθμίζεται και ανταμείβει τους καλύτερους. Στον καπιταλισμό πάνε μπροστά όσοι κάνουν τις καλύτερες συμφωνίες, οι οποίες συνήθως γίνονται εις βάρος των μη εχόντων. Όλοι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε: να περάσουμε από τους μη έχοντες στους έχοντες και όποια ηθική αξία καταπατηθεί κατά την μετάβαση γίνεται αργότερα κρεμαστάρι και ωραία ανάμνηση για να την μνημονεύουμε όταν πίνουμε ουίσκι με αντίστοιχους σαλταδόρους. Η επίκληση της ηθικής μεταξύ ανήθικων είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Άλλωστε ... "όλοι για τον Σοσιαλισμό παλεύουμε σύντροφοι", που είχε πει και ο Γιάννος. 

Και άσε τον από κάτω μου να αφρίζει για τα 15.500.000 εμβόλια μου μας περίσσεψαν. By the way, η Ισπανία όταν αγόρασε τα εμβόλια είχε και ρήτρα επιστροφής στο συμβόλαιο αγοράς, σε περίπτωση που της μείνουν αμανάτι. Εμείς (γιατί δεν) είχαμε; Όχι τίποτα άλλο. Θα μας περίσσευαν και 150 εκατομμυριάκια για να πληρώσουμε τους χαραμοφάηδες του ΟΛΠ και του ΟΤΕ που θα βγουν στα 45 τους με εθελούσια έξοδο. Μήπως σκέφτηκε κανείς ότι θα έπρεπε να τους υποχρεώσουν σε αναγκαστική μετάταξη σε άλλους τομείς του δημοσίου, με 1200 ευρώ τον μήνα, όπως παίρνουν οι περισσότεροι υπάλληλοι του δημοσίου; Άντε και άλλα 200 πλασματικές υπερωρίες! Όσο σκέφτομαι ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ θα βγουν στο δρόμο ανεμίζοντας κόκκινες σημαίες, τραγουδώντας Θοδωράκη, καταλαμβάνοντας δρόμους και Υπουργεία για να υπερασπιστούν αυτούς τους "εργαζόμενους", δεν μπορώ παρά να συμβάλω και εγώ με ένα σύνθημα: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου