Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ



Δεν αντέχω θα το μπουμπουνίσω. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Αμερικάνικου Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων, οι θάνατοι από τη νέα γρίπη κορυφώθηκαν πριν δύο-τρεις εβδομάδες, χωρίς ποτέ να καταφέρουν να φτάσουν τους περυσινούς θανάτους. Και όμως, φέτος είναι που μας έσυραν χειροπόδαρα να εμβολιαστούμε για να μην πεθάνουμε από τη "νέα
μάστιγα". Πέρυσι τους ξέφυγε; Η επίσημη υγειονομική αντίδραση οφείλει να είναι ανάλογη του μεγέθους της απειλής. Από το blog αυτό δεν κινδυνολογήσαμε, δε συνομωσιολογήσαμε, δεν παρουσιάσαμε καραγκιόζηδες ουφολόγους να αναγγέλλουν την εξάλειψη του ανθρώπινου είδους. Παραθέσαμε στοιχεία και μόνο στοιχεία. Θα ήθελα πολύ να δω τα επιστημονικά στοιχεία που δικαιολογούν την προσχεδιασμένη φετινή εμβολιαστική υστερία. Δείτε την εικόνα. Μία εικόνα χίλιες λέξεις και δισεκατομμύρια ευρώ χαμένα για τους πολλούς και κερδισμένα από τους λίγους.





Κρατείστε αυτήν την εικόνα επειδή η νέα γραμμή άμυνας των απολογητών του ζόφου θα είναι : "σωθήκαμε επειδή προλάβαμε και εμβολιαστήκαμε". Λάθος. Στις αρχές του Νοέμβρη δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί ούτε το 1% των Αμερικάνων. Αν λάβουμε υπ' όψη ότι η ανάπτυξη της ανοσίας από το εμβόλιο παίρνει 3 εβδομάδες, πορίζεται ότι η μικρή θνητότητα από τη νέα γρίπη, σε σχέση με την παλιά, οφείλεται εξ' ολοκλήρου στη περιορισμένη επικινδυνότητά της.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7:53 μ.μ.

    Όποιος και να είσαι, τα λες σωστά και αντικειμενικά. Πρόκειται περί μεγάλου φιάσκου. Συρθήκαμε πανικόβλητοι σαν πρόβατα. Σε παρακολουθώ απ' την πρώτη στιγμή. Η εμπεριστάτωσή σου είναι υψηλής ποιότητας. Μου κάνει εντύπωση επίσης ότι ποτέ δεν υιοθέτησες τα υστερικά σενάρια κάτι γελοίων τσαρλατάνων. Και είμαι σίγουρος ότι με την υπερβολή της επίσημης ενημέρωσης, όλο και θα σου πέρασε απ' το μυαλό. Μπράβο σου. Ξέρεις να εμπεριστατώνεις και μετά να γράφεις τσεκουράτα. Για το νέο κύμα όμως που προβλέπουν οι Κασσάνδρες, δε μας είπες τίποτα. Πότε θα πεθάνουμε τελικα απ' αυτήν τη γρίπη; Άντε γιατί έχουμε και δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή