Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ANOTHER NAIL IN MY HEART!

Γιγαντιαίο συγκρότημα.
Βέβαια, απορείς -και πολύ σωστά- πώς είναι δυνατόν ένα τόσο μα τόσο καλό συγκρότημα να γίνεται αποδεκτό από σχεδόν όλον το νεανικό πληθυσμό, ο οποίος στην πλειοψηφία του θα ακούσει James και μετά θα βάλει Πετρέλη ή θα ανοίξει την TV να δει τις αδερφάρες των lifestyle εκπομπών ή τα realities (Μεταξύ μας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία veritable τσόντα. Όλα τα άλλα είναι απομιμήσεις για να ψιλογκαυλώνεις και να καταναλώνεις καλύτερα).
Πίσω στους James τώρα: Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν είναι αρκετά αντισηπτικοί ώστε να απομακρύνουν τη σαβούρα. Και υπάρχει καπταπληκτική σαβούρα γύρω μας που δεν της αξίζει να ακούει James. Εγώ ακούω πάλι τους Squeeze! Another nail in my heart. Κορυφαίοι!

2 σχόλια:

  1. Φταίνε άραγε τα συγκροτήματα με την μουσική τους η η Ψωροκώσταινα με την βλαχοτουρκονταλκαναθρεμένη νεολαία της που "δεν" την αφήνουν η δεν μπορεί να ξεχωρίσει την λαϊκή μουσική από τον συρφερτό της κατανάλωσης και της σαβούρας. Ωρε ΔΝΤ που μας χρειάζεται.(θα μας πάει 50 χρόνια πίσω όπου η αξιοπρέπεια συμβάδιζε με την πείνα και η λαϊκή βαρβατίλα ξεκίνούσε- ευκαιρία να κάνουμε restart μήπως και αλλάξει κάτι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7:09 μ.μ.

    Θα γίνουμε "πτωχοί πλην τίμιοι". Αυτή η έμφαση στο "πλην" πάντα με προβλημάτιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή